اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2.155 مگا بایت |
تعداد صفحات | 80 |
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
مطالعات قبل از اجرای طرح
انواع فرانشیز یا کسب امتیاز
مطالعات محل اجرای طرح
مطالعات خصوصیات ساختمانی یک واحد صنایع خوراکی
محاسبه تعداد ماشین آلات
بویلرها
الگوی جریان مواد ( نحوه ی استقرار ماشین آلات، Material Flow
نقاله ها
و …………