اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2.155 مگا بایت
تعداد صفحات 80
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

مطالعات قبل از اجرای طرح

انواع فرانشیز یا کسب امتیاز

مطالعات محل اجرای طرح

مطالعات خصوصیات ساختمانی یک واحد صنایع خوراکی

محاسبه تعداد ماشین آلات

بویلرها

الگوی جریان مواد ( نحوه ی استقرار ماشین آلات، Material Flow

نقاله ها

و …………