اصول كنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

اصول كنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

اصول كنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

اصول كنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 183 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

اصول كنترل بیماریهای گیاهی 16 اسلاید

مقدمه :

آفت باكتریایی كه توسط باكتری

clavibacter michiganensis

به وجود آمده نوعی از بیماری است كه كاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد كه به سمت بالا تاب برداشته و نابودی آن تدریجا از لبه داخلی برگچه آغاز شده و به رنگ قهوه ای در می آید . گیاهانی كه تحت تاثیر این بیماری قرار دارند به زودی پژمرده شده و از بین می روند .

معمولا این بیماری به میوه ها نیز سرایت می كند . در گیاهان گوجه نورس میوه آلوده به عامل بیماریزا از رشد خود بازمانده ، بد شكل شده و گاهی اوقات بر روی آن خطوط برجسته ایجاد می شود .

میوه هایی كه شدیدا تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند دچار اختلالات عظیمی در داخل میوه گشته و حفره هایی به رنگ زرد تا رنگ قهوه ای ایجادمی كنند و ممكن است دانه های این میوه ها به رنگ تیره درآمده و به حد بلوغ نرسند . آفت باكتریایی گوجه مسئله ای است كه كشور كانادا و دیگر بخش های جهان را در بر گرفته است . روش كنونی برای مهار این آفت عبارتند از : كاشت دانه های عاری از بیماری ، از بین بردن گیاهان تحت تاثیر این بیماری ، رعایت بهداشت در داخل گلخانه ، ضد عفونی كردن ابزاری كه برای هرس و گرده افشانی به كار می روند و استفاده از آفت كش های شیمیایی.

lysozyme

نوعی از پروتئین است كه به طور طبیعی در بسیاری از موجودات زنده از قبیل ویروس ها ، باكتری ها ، گیاهان ، پرندگان ، خزندگان و پستانداران یافت می شود .