آشنای با معماری جهان 💯

دانلود آشنای با معماری جهان باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

آشنای با معماری جهان

آشنای-با-معماری-جهانلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 43 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

به نام یگانه معمار جهان
آشنای با معماری جهان
مباحث
بیوگرافی
معرفی طرح ها و آثار
جوایز وافتخارات
بیوگرافی
فرشید موسوی
فرشید موسوی، متولد ۱۳۴۱ درساری است که درحال حاضر در انگلستان زندگی می کند.وی متاهل و داری یک فرزند دختر می باشد.
وی تا سیزده سالگی در ایران (ساری) بوده‌است و سپس برای ادامه تحصیل به انگلستان می‌رود. وی دانش آموخته دانشگاه کینگز لندن ، دانشگاه داندی و مدرسه معماری بارتلت می‌باشد.
فرشید موسوی علاوه برکار طراحی در دفترخویش به کارهای تحقیقاتی وآکادمیک معماری نیز مشغول است.وی در دانشگاه هایی چون آکادمی هنرهای زیبای وین و دانشگاه هاروارد تدریس نموده و چند عنوان کتاب از ایشان و همسرشان به چاپ رسیده. FOA درپشت جلد کتاب خوداظهار می دارد که:معماری تجسمی نیست بلکه مهندسی زندگی مادی است.
پروفسور فرشید موسوی به مدت ۸ سال در اتحادیه معماری لندن مشغول به تدریس بود و در این مدت ریاست موسسه معماری فرهنگستان هنرهای زیبا در وین را نیز بر عهده داشت. علاوه بر سرپرستی این فرهنگستان فرشید موسوی بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ در این موسسه به تدریس نیز مشغول بود.
خانم فرشيد موسوي به همراه شوهر/شريك اسپاني اش تحت لواي دفتر لندنيشان FOA يا Foreign Office Architects اواخر ماه گذشته ( يا اواسط ماه نوامبر ميلادي ) به عنوان صاحبان طرح برگزيده از طرف برگزار كنندگان مسابقه مركز موسيقي بي بي سي اعلام گرديدند .
بناي « جعبه موسيقي »، آنچنان كه بي بي سي آن را مي خواند، تا سال 2006 ميلادي به بهره برداري خواهد رسيد؛ اين بنا كه در قسمت غربي لندن در منطقه White City جاي مي گيرد، با ظرفيت 600 نفري خود ميزبان اركستر ها و برنامه هاي زنده بي بي سي خواهد بود.
دفتر جوان FOA ( تاسيس شده به سال 1992) كه توسط فرشيد موسوي و آلخاندرو زائروپولو هدايت ميشود كه هر دو زير چها سال سن دارند، در حال حاظر حدود 12 پروژه قابل توجه در يراير جهان دارد. فرشيد موسوي در زمان رقابت براي مركز تجارت جهاني نيز در ميان هفت گروه دعوت شده ( تحت عنوان يونايند آرشيتكتز ) حضور داشت كه البته در آنجا با ارايه طرحي متشكل از 5 برج متصل و يادماني راه به جايي نبرد و دانيل ليبسكيند در ميان نا باوري برنده آن رقابت گرديد.

 

دانلود فایل