پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 267 کیلو بایت
تعداد صفحات 30
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه
حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند كه از مهمترین آنها می توان به فساد میكروبی، تغییر ساختار مولكولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و … اشاره كرد. معمولاً عواملی كه باعث رشد میكرواوگانیسمها در یك محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از:
1- سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید
2- تاخیر بین تولید و بسته بندی
3- دما انبارش
4- نوع ماده بسته بندی
5- حجم گاز آزاد درون بسته بندی
6- نوع و تركیبات گازهای درون بسته بندی
7-درصد اكسیژن

ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باكتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.

عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.

تاریخچه

در دهه 1930 میلادی وقتی سبزیجات و میوه ها توسط كشتی جابجا می شد از گاز غلیظ CO2 برای بالا بردن زمان ماندگاری استفاده گردید. كشور انگلستان به عنوان اولین كشور از سیستم اتمسفر اصلاح شده (Modified atmosphere) برای محافظت از گوشت خوك و ماهی استفاده كرد. از آن زمان به بعد استفاده از این روش با توجه به افزایش نیاز، گسترش یافت.

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: 4
    – زمان آموزش: 97 دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: 10
    – حجم فایل اصلی: 123 مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل 5 فیزیک 3 ریاضی و فصل 4 فیزیک 3 تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • بررسی تاریخچه بسته بندی و بسته بندی عطر
  • پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز (با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال)
  • پروژه کارآفرینی بسته بندی مواد غذایی (به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال)
  • مطالعه ریزساختار آلیاژهای نانوكریستال Al-Ti تركیب شده بوسیله ball mill در اتمسفر هیدروژن و اكستروژن گرم آن
  • پاورپوینت جو (اتمسفر) Atmosphere
  • ⭐️پاورپوینت خاک گیاه و اتمسفر
  • ⭐️پاورپوینت اتمسفر و فضای بازاریابی ورزشی
  • پاورپوینت اتمسفر بازاریابی ورزشی
  • پاورپوینت آلودگی هوا و لایه های اتمسفر
  • پاورپوینت جو (اتمسفر) 💯
  • تحقیق در مورد اتمسفر زمین
  • گزارش کارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر
  • گزارش کارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر
  • تحقیق اتمسفر زمین 33 ص 💯
  • کارآموزی شرکت کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر 27 ص 💯