پاورپوینت بررسي سيستم توزيع و حفاظت برق بيمارستان 💯

دانلود پاورپوینت بررسي سيستم توزيع و حفاظت برق بيمارستان باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت بررسي سيستم توزيع و حفاظت برق بيمارستان

پاورپوینت-بررسي-سيستم-توزيع-و-حفاظت-برق-بيمارستانلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 41 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

بررسي سيستم توزيع و حفاظت برق بيمارستان
مقدمه:
برای هر مرکز پزشکی اعم از بیمارستان آزمایشگاه و… داشتن یک برنامه مدون ”اصول حفاظت وایمنی“ از اهم واجبات است و برای شناسایی خطرات ناشی از کار و ایمنی در باره هر یک از آنها باید تمام کوشش های لازم به عمل آید.
حفاظت چیست؟
کلمه حفاظت برای افراد مختلف معانی متفاوتی دارد. از دید یک دانشمند انجام صحیح یک آزمایش و تجربه است . از دید یک مهندس سازنده ،حفاظت یکی از فاکتورهای اساسی برای گسترش و انجام یک تولید است بنابراین کلمه ی safety و اين كه يك محل چقدر حفا ظ ت ش ده است مطلق نیست .
ایمنی الکتریکی
تعریف : محافظت از شوک الکتریکی خطرناک،انفجار ،آتش سوزی یا خسارت به تجهیزات و ساختمان ها می باشد .
شوک الکتریکی از سیم کشی نادرست تجهیزات الکتریکی خراب یا سیستم های تغذیه ی نا مناسب به وجود می آید .انفجار ممکن است از جرقه های اتصال الکتریکی به وجود آید که نوعی از گازها نظیر گازهای بیهوشی را مشتعل مي كند.
چگونه می توانیم احتمال خطر را کاهش دهیم تا در حد قابل قبولی باشد؟
بسیاری از خطراتی که در بیمارستان ها ما را تهدید می کند شناخته شده است و احتمال خطر نیز مشخص است . روشی که ما را از مقابله با این خطرات آگاه می سازد اصول حفاظت و ایمنی را تشکیل می دهد .
دورنمای ایمنی الکتریکی در موسسات پزشکی ،به طور قابل توجهی پتانسیل میکروشوک را در بر می گیرد که می تواند به طریقی در اتصال با بیمار باشد .
خطراتی در نواحی عمومی (راهروها و … ) ،نواحی مراقبت بیمار ( اتاق های بیمار و … ) و نواحی مراقبت بحرانی ( ICU, CCU, … ) وجود دارند .
لزوم رعايت ايمني الكتريكي در بيمارستان
ايمني الكتريكي مبحث بسيار مهمي است كه در بيمارستان از اهميت وي‍ژه اي برخوردار است زيرا بيماران بدحال بيشتر در معرض اتصال به انبوهي از وسايل الكتريكي قرار دارند.علاوه براين جريان هاي بسيار كوچكي كه براي فرد عادي نا محسوس اند ،ممكن است براي بيماران تحت مراقبت هاي ويژه كشنده باشد.
انواع خطرهاي احتمالي
آسيب فيزيولوژيكي :
شوك الكتريكي ممكن است موجب درد ، جراحت يا مرگ شود . مقدار جريان گذرنده از بدن شدت شوك را تعيين مي كند. به طور مثال احتمال وقوع فيبريلاسيون بطني هنگامي كه جريان از قلب مي گذرد افزايش مي يابد.
برخي از عوامل مؤثر در تشديد آسيب هاي فيزيولوژيكي عبارتند از :
1. ولتاژ
2. فركانس
3. مسير عبور جريان از بدن
4. مقاومت الكتريكي بدن
5. وقوع در سيكل قلبي
6. طول مدت اعمال جريان

 

دانلود فایل