پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی در 30 اسلاید با فرمت pptx

✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی

✔️ قابلیت ویرایش فایل

✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم

پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی در 30 اسلاید با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 30
حجم 530/948 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت اصول نمونه برداری از مواد غذایی جهت رشته مدیریت در قالب 30 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

در نظر گرفتن تمام موقعیتها و شرایطی که در طول چرخه تهیه، فرآیند، ذخیره سازی، توزیع و آماده سازی مواد غذایی برای رسیدن به محصول سالم، مناسب و ایمن برای مصرف کننده لازم و ضروری است.

 

دقت ، صحت و کفایت نمونه برداری

1-نمونه از تمام قسمتهای محموله برداشته شودبگونه ای که نماینده واقعی از کل محموله باشد.
2-حتی الامکان نمونه ها درظرف باز نشده و اصلی به آزمایشگاه فرستاده شود.
3-اگر تمام بسته ها در دسترس نباشد از آنها به روش تصادفی نمونه برداری شود.
4-نمونه برداری در محیطی  دور از گرد وخاک وجریان هوا ورطوبت انجام شود.
5-در صورتیکه قسمتی از محموله وضع خاص وغیر مشابهی با سایر قسمتهای محموله دارد نظیر جعبه ویا کارتن های شکسته،له شده،ورطوبت دیده نمونه برداری بایدبه طور انتخابی صورت گیرد .

 

 

 

عنوان :
روشهای کنترل موادغذایی وشناسایی خطرات
آنچه همچنان در بخش کنترل مواد غذایی متداول است :
چه مواردی در نمونه برداری ازمواد خوردنی ،آشامیدنی و…حائز اهمیت است؟
تعاریف و اصطلاحات نمونه برداری
هدف از نمونه برداری
نمونه بردار
ظروف وتجهیزات نمونه برداری
روشهای نمونه برداری
روشهاي متداول سترون سازي وسايل
 نمونه برداري
 دقت ، صحت و کفایت نمونه برداری
درج مشخصات بر روي نمونه ها
انتقال صحیح وسریع به آزمایشگاه
و…


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢