پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها

پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها

دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با آنزيم ها در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 79 اسلاید شامل تعریف آنزيم ها، مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی، طبقه بندي ونامگذاري آنزيم ها، کوفاکتورها، مکانیسم عمل آنزیمها، آلفا آميلاز، بتا آميلاز، گلوکو آميلاز، پولولاناز، بتا گالاکتوزيداز، پروتئازها، لیپازها، پلی فنل اکسیدازها، مکانيسم واکنش قهوه اي شدن، روشهاي کنترل قهوه اي شدن آنزيماتيک

✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی

✔️ قابلیت ویرایش فایل

✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم

پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها

دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با آنزيم ها در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 79 اسلاید شامل تعریف آنزيم ها، مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی، طبقه بندي ونامگذاري آنزيم ها، کوفاکتورها، مکانیسم عمل آنزیمها، آلفا آميلاز، بتا آميلاز، گلوکو آميلاز، پولولاناز، بتا گالاکتوزيداز، پروتئازها، لیپازها، پلی فنل اکسیدازها، مکانيسم واکنش قهوه اي شدن، روشهاي کنترل قهوه اي شدن آنزيماتيک

مشخصات فایل

تعداد صفحات 79
حجم 2354/521 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt

توضیحات کامل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 79 اسلاید

 

فهرست مطالب:

تعریف آنزيم ها

مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی

طبقه بندي و نامگذاري آنزيم ها

کوفاکتورها

مکانیسم عمل آنزیمها

آلفا آميلاز   

بتا آميلاز   

گلوکو آميلاز   

پولولاناز

بتا گالاکتوزيداز   

پروتئازها

لیپازها

پلی فنل اکسیدازها

مکانيسم واکنش قهوه اي شدن 

روشهاي کنترل قهوه اي شدن آنزيماتيک

استفاده از مهار کننده هاي آنزيم

استفاده از مهار کننده هاي سوبسترا ها

  استفاده از مهار کننده هاي محصولات  براي جلوگيري از تشکيل پليمر

سولفيتها 

ليپوکسي ژناز 

اسکوربیک اسیداکسیداز

گلوکز اکسيداز 

کاتالاز 

پراکسيدازها 

گزانتین اکسيداز 

آنزيمهاي پکتيکي    

پکتين استراز

پلي گالاکتوروناز 

پکتات لياز

فيتازها    

هيدرولازها

طبقه بندي هيدرولازها 

استراز ها  

روشهاي تثبيت آنزيم  

اصول واکنشهاي آنزيمي

عوامل موثر بر سرعت واکنشهاي آنزيمي

 

قسمتی از متن پاورپوینت:

آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور،  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند. اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باشند .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢