پاورپوینت، انواع نمونه گیری و اندازه گیری در آمار، 42 اسلاید،powerpoint

پاورپوینت، انواع نمونه گیری و اندازه گیری در آمار، 42 اسلاید،powerpoint

پاورپوینت، انواع نمونه گیری و اندازه گیری در آمار، 42 اسلاید،powerpoint

پاورپوینت، انواع نمونه گیری و اندازه گیری در آمار، 42 اسلاید،powerpoint

دسته بندی ریاضی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 478 کیلو بایت
تعداد صفحات 42
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت با انواع نمونه گیری و اندازه گیری در آمار در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش در 42 اسلاید

1- جامعه:

عبارتاست از همه اعضای واقعی یا فرضی که علاقه مند هستیم یافته های پژوهش را به آنها تعمیم دهیم یا به عبارت دیگر جامعه عبارت است از گروهی از افراد ،اشیاء یا حوادث که حداقل دارای یک صفت یا ویژگی مشترک هستند

جامعه آماریهمان جامعه اصلی است که از آن نمونه یا نما یا معرف بدست می آید

نمونهگیریsamplingیعنی انتخاب تعدادی از افراد، حوادث و اشیاء از یک جامعهتعریف شدهبه عنوان نماینده ان جامعه . به عبارت دیگر نمونه گیری عبارت از انتخاب درصدی از یک جامعه به عنوان نماینده ان جامعه است.

در هر بررسی آماری ، مجموعه عناصر مورد نظر را جامعه می‌نامند.

به عبارت دیگر ، جامعه مجموعه تمام مشاهدات ممکنی است که می‌توانند با تکرار یک آزمایش حاصل شوند به طور كلی جامعه عبارت است از مجموعه ای از افراد یا واحدها که دارای حداقلیکصفت مشترک باشند و تعریف جامعه آماری باید جامع و كاملباشد.

2-تعریفنمونه گیری :

نمونه گیری انتخاب تعدادی از افراد یا اعضا دربین مجموعه وسیعی از افراد است. به نحوی كه بتوان با مطالعة این مجموعه محدود از افراد ، نتایج را به كل افراد مورد نظرتعمیم داد.

نمونهگیریفرآیند انتخاب مشاهده ها و تعمیم نتایج مشاهده به کل جمعیتاست.

3-نمونه:

نمونه بخشی از جامعه تحت بررسی است که با روشی که از پیش تعیین شده است انتخاب می‌شود. به قسمی که می‌توان از این بخش ، استنباطهایی درباره کل جامعه بدست آورد انتخاب تعدادی از افراد٬ حوادث٬ و اشیاء از یک جامعه تعریف شده به عنوان نماینده آن جامعه . اولین قدم در نمونه گیری تعریف جامعه مورد نظر است و هدف نوعی نمونه گیری است که تمام افراد جامعه جهت انتخاب شدن شانسبرابرداشتهباشند.

4-خطاینمونه‌گیری:

پارامتر ثابت است و آماره یك چیز متغییر است اساساً خطای نمونه‌گیری یعنی میزان تفاوت با شكاف بین آماره و پارامتر است وقتی به وجود می‌آید كه آماره و پارامتر متفاوت استوتاحدودیاجتناب ناپذیراست.

5-آمارگیری
هر نوع فعالیتی که جمع‌آوری یا دستیابی به داده‌های آماری را میسر می‌سازد آمارگیری نامیده می‌شود. آمارگیری‌ها به سه نوع عمده تقسیم می‌شوند که عبارتند از سرشماری، آمارگیری نمونه‌ای (نمونه‌گیری) و گردآوری آمارهای ثبتی

6-چهارچوب:

فهرستاصلی واحدهای نمونه گیری است که نمونه یا مرحله ای از نمونه، از آن انتخابمیشود.