منسوجات هوشمند توسعه تکنولوژی فرآوری TSC در نساجی

منسوجات هوشمند توسعه تکنولوژی فرآوری TSC در نساجی

منسوجات هوشمند توسعه تکنولوژی فرآوری TSC در نساجی

منسوجات هوشمند توسعه تکنولوژی فرآوری TSC در نساجی

دسته بندی نساجی
فرمت فایل doc
حجم فایل 66 کیلو بایت
تعداد صفحات 35
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات:

منسوجات هوشمند
توسعه تكنولوژی فرآوری TSC در نساجی
35صفحه قالب ورد قابل ویرایش

منسوجات هوشمندتوسعه تكنولوژی فرآوری TSC در نساجی

35صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

توسعه سریع تركیبات ساختاری نساجی (TSC ها) بازار و فرصت های پژوهشی جدیدی را برای صنعت نساجی و دانشمندان این رشته ایجاد كرده است. تركیبات نساجی سه بعدی، بر طبق، یكپارچگی ساختاری شان دارای یك شبكه دسته تارها در یك حالت یكنواخت می باشد، كه نتیجه آن افزایش قدرت درون بافتی و بین بافتی، انعطاف پذیری بیشتر تشكیل شكل ساختاری پیچیده و امكان بیشتر تولید قطعات بزرگ با هزینه كمتر در مقایسه با تركیبات سنتی است. سختی و استحكامل بیشتر همراه با وزن كمتر باعث افزایش كاربرد آنها در صنایع هوا فضا، خودروسازی و مهندسی شهری شده است. پیش بینی شده است كه بهبود تكنولوژی های فرآوری و تركیب آنها با تكنولوژی‌های ساختار هوشمند منجر به رشد صنعتی عمده در قرن بعد با استفاده از به چالش افتادن وضعیت فلز است دیگر مواد متداول مهندسی گردیده است.

یك موفقیت در توسعه تكنولوژی فرآوری TSC به درك بهتر رابطه خواص- ساختار پردازش دارد. یك گام مهم در این جهت نظارت بر توزیع تنش/ كرنش داخلی در زمان واقعی در طول فرآوری اجرای منسوج و جامد شدن متعاقب آن تا ساختارهای نهایی است. مسئله مهم دیگر در كاربرد TSC ها حساس كردن آنها به شرایط داخلی سلامت و محیطی خارجی آنها است. تجمیع شبكه های حسگری در داخل ساختارهای تولید- تقویت اولین گام برای هوشمند ساختن مواد محسوب می شود. علاوه بر این، پیچیدگی ساختار TSC مثل اثر پوست- هسته تركیبات تابیده سه بعدی كاراكتریزه كردن مواد را امری دشوار ساخته است.

در گذشته اندازه گیری توزیع تنش/ كرنش داخلی یك چنین ماده ای پیچیده با استفاده از روش های متداول مانند معیار كرنش و حسگرهای فرابنفش تقریباً غیرممكن شده است. به علاوه، نیاز به بعضی انواع شبكه حسگری در این ساختارها لحاظ شده است تا وسیله‌ای باشد برای (1) نظارت بر توزیع تنس داخلی TSC های insith در طول فرایند تولید، (2) اجازه دادن جهت نظارت سلامت و ارزیابی آسیب TSC ها در طول خدمات و (3) قادر به ساختن یك سیستم كنترلی برای نظارت فعال و واكنش نشان دادن به تغییرات محیط كاری.

فهرست برخی ازمطالب:

مقدمه

فیبرهای نوری و حسگرهای نوری فیبر

تحلیل مبانی حسگرهای گراستیك براگ فیبر لحاظ شده

عامل حساسیت

مزدوج سازی دما و كشش

اندازه گیری های همزمان كشش و دما

اندازه گیری همزمان دما و كشش چند محوری

تأثیر اندازه گیری

و… .