طراحي داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری 78 ص 💯

دانلود طراحي داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری 78 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

طراحي داخل رستوران شرکت عمران عرصه مهر معماری 78 ص

طراحي-داخل-رستوران--شرکت-عمران-عرصه-مهر--معماری-78-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 80 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشگاه آزاد اسلامي واحد قيامدشت (تهران شرق)
‏رشته:
‏نقشه كشي ـ معماري
‏مقطع:
‏كارداني
‏گزارش كارآموزي
‏موضوع:
‏طراحي داخل رستوران
‏و سرپرست كارآموزي مربوطه به منظور بررسي و اتخاذ تصميم در مورد نحوه ادامه كار دانشجو گرديده و در اين جلسه كه با حضور نماينده‏‌‏اي از معاونت آموزشي دانشگاه تشكيل مي‏‌‏شود بسته به موارد تخلف و اشكالات پيش آمده در حين كار، اخطار كتبي و درج در پرونده تا مردود شمردن واحد كارآموزي براي دانشجو مي‏‌‏توان تصميم اتخاذ نمود. تصميمات اين جلسه اكثريت آراء لازم الاجرا خواهد بود.
‏ب) مواردي كه بايد در نوشتن گزارش كارآموزي مورد توجه قرار گيرد:
‏1) كليه گزارشات كارآموزي مي‏‌‏بايست با Word XP 2000 – 2003‏ ‏و در صفحه A4‏ و يك رو تايپ گردد. تعداد صفحات آن بين 30 تا 50 صفحه باشد. فاصله خطوط معادل 1 سانتي‏‌‏متر، حاشيه سمت راست و چپ 5/2 سانتي‏‌‏متر و حاشيه بالا و پايين 2 سانتي‏‌‏متر باشد. شماره صفحه در پايين صفحه و به فاصله 5/1 سانتي
‏‌‏متر از لبه كاغذ و در وسط متن قرار گيرد.
‏2) طرح روي جلد گزارش كارآموزي صحافي شده مطابق فرم پيوست و زركوب باشد. (با آرم دانشگاه آزاد)
‏(توجه): موضوع كارآموزي با تصويب استاد راهنما و سرپرست كارآموزي در واحد صنعتي تعيين مي‏‌‏گردد.
‏3) صفحه اول: آيه مباركه بسم‏‌‏الله الرحمن الرحيم بصورت درشت نوشته شود.
‏4) صفحه دوم: مانند فرم پيوست باشد. (بدون آرم دانشگاه)
‏5) صفحه سوم: در صورت لزوم به سپاسگزاري و تقديم اختصاص داده شود.
‏6) صفحه چهارم: فهرست مطالب، اشكال و جداول با ذكر صفحات نوشته شود.
‏7) صفحه پنجم: چكيده
‏8) از صفحه ششم به بعد:
‏فصل اول: آشنايي كلي با مكان كارآموزي شامل:
‏1ـ تاريخچه سازمان
‏2ـ نمودار سازماني و تشكيلات
‏3ـ نوع محصولات توليدي يا خدمات
‏4ـ شرح مختصري از فرآيند توليد يا خدماتي
‏نكته: حداقل يك ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.
‏فصل دوم: ارزيابي بخش‏‌‏هاي مرتبط با رشته علمي دانشجو شامل:
‏1ـ موقعيت رشته دانشجو در واحد صنعتي با بررسي جزئيات سازماني رشته دانشجو در واحد صنعتي
‏2ـ بررسي شرح وظايف رشته دانشجو در واحد صنعتي
‏3ـ امور جاري در دست اقدام
‏4ـ برنامه‏‌‏هاي آينده
‏5ـ تكنيك‏‌‏هايي كه توسط رشته موردنظر در واحد صنعتي بكار مي‏‌‏رود.
‏6ـ ساير مواردي كه توسط استاد كارآموزي مشخص مي‏‌‏گردد.
‏نكته: حداقل دو ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.

‏فصل سوم: آزمون آموخته‏‌‏ها و نتايج
‏در اين مرحله كه با تصويب استاد كارآموزي و سرپرست در واحد صنعتي صورت مي‏‌‏پذيرد و حداقل سه ششم زمان كارآموزي را به خود اختصاص مي‏‌‏دهد، دانشجو بيشتر به محيط كار رشته ‏عملي خود پرداخته و آموخته‏‌‏هاي خود را عمل مي‏‌‏آزمايد و به تحليل و بررسي عميق‏‌‏تري در مورد مكان و موضوع كارآموزي پرداخته و پيشنهادهايي را براي بهبود وضعيت ارائه مي‏‌‏دهد. لازم به ذكر است كه دانشجو بايد از هر نوع اقدام مستقيم در خط توليد يا سيستم جداً خودداري نمايد.
‏9) صفحه آخر: محتوي كليه منابع مورد استفاده و نام اشخاصي باشد كه راهنمائيهاي لازم را معمول داشته‏‌‏اند. (به ترتيب حروف اول نام خانوادگي نگارندگان آنها و ابتدا منابع فارسي و سپس منابع لاتين نوشته شود)
‏10) پيوستها
‏11) الصاق فرم‏‌‏هاي شماره 1 و 2 و 3
‏12) فرم نوشتن بايد مطابق آئين نگارش فارسي باشد. پاراگراف‏‌‏ها و جمله‏‌‏ها مشخص و داراي ارتباط مناسب بوده و تقسيم‏‌‏بندي بخش‏‌‏ها و فصل‏‌‏ها و زيرفصل‏‌‏ها به طور منطقي باشد.
‏13) جهت طبقه‏‌‏بندي و تشخيص سريع‏‌‏تر گزارش كارها لازم است دانشجو متناسب با رشته خود و با توجه به جدول زير به انتخاب رنگ جلد گزارش كارآموزي اقدام نمايد.

 

دانلود فایل