دانلود پاورپوینت مبدا اولیه یونجه

دانلود پاورپوینت مبدا اولیه یونجه

دانلود پاورپوینت مبدا اولیه یونجه

دانلود پاورپوینت مبدا اولیه یونجه

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 252 کیلو بایت
تعداد صفحات 18
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

فرمت فایل : پاورپوینت

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 18 صفحه

عنوان ارائه : یونجه ارائه دهندگان : سارا رجائی – افسانه عباسی مقدم – سمیه شاملی زیر نظر استاد ارجمند : مهندس حیدری بهار 87 مبدا اولیه یونجه ظاهراً ارزش یافتن گیاهان علوفه ای همزمان بااهلی كردن حیوانان وحشی بوده است.
هرچه بشر بیشتر به فراورده های دامی احتیاج پیدا می كرد اهمیت اقتصادی نباتات علوفه ای بارزتر می شد.
تا آنجا كه این بخش امروز در زراعت اساسی ترین قسمتها راتشكیل میدهد وشناسائی آن همانطور كه گفته شد بااستفاده از حیونانات شروع می شود.
تاریخ كشت یونجه به دوران مادها وهخامنشی ها می رسد.
این علوفه درموقع حمله خشایارشاه ازایران به یونان برده شد واز آنجا به ایتالیا وبالاخره سایر كشورهای اروپایی منتقل گردید.
یونجه در دوره سلسله ماد ها جزو علوفه اسب محسوب می شد بهمین جهت ریشه گیاه شناسی آن Hema media كه به معنی مادها می باشد .
یونجه معمولی یا medicago sativy مناطق گرم راترجیح می دهد وكشت آن ازخاكهای مناسب بهترین عملكرد رادارد در صورتی كه اززمینهای شنی وهوای سرد محصول مناسبی نمی دهد.
انواع یونجه ایران: 1-یونجه بغدادی: این یونجه مخصوص نواحی گرمسیر است كه درنواحی جنوب ایران واستان خوزستان كشت وكار می شود.
2-یونجه همدانی: برتری این نوع به سایر یونجه های ایرانی مقاومت زیاد به زمستان ومناطق سرد است.
دراتفاعات زیاد یعنی بیشتر درحوالی همدان واستان كردستان كشت می شود.
3-یونجه یزدی: این یونجه مخصوص نواحی گرمسیر است كه به علت خوبی جنس وزیادی عملكرد مورد توجه است.
این یونجه به خلاف یونجه همدانی كه مخصوص نواحی سردسیر ویونجه بغدادی كه مخصوص نواحی گرمسیر است یونجه یزدی مخصوص نواحی معتدل است وبدون زمستانهای سخت.
4-یونجه بمی : یونجه بمی برخلاف دورقم فوق (همدانی –یزدی) مانند یونجه بغدادی مخصوص نواحی حاره یا گرم است.
شاخ وبرگ آن زیاد وحد آن حد واسط یزدی وبمی است.
خواص گیاه شناسی یونجه : یونجه گیاهی است چند ساله باریشه مستقیم وعمیق وضخیم كه ازآن تعداد زیادی انشعابات یاجانی پدید می آید .
غده های باكتری دریونجه در روی ریشه های ظریف بطور منفرد قرار گرفته وشكل استوانه ای شكل وباریك ونازك دارد .
ساقه یونجه درنزدیك سطح زمین تولید انشعابات زیادی نموده كه به مرور زمان چوبی وضخیم شده است وبه یك طوقه تبدیل می گردد.
وبعد ها ازاین محل ساقه های كوتاه منشعب وضخیم تولید می گردند كه تبدیل به ساقه های بلند واصلی یونجه می شود.
تعداد ساقه های یونجه بین 5 تا25 عدد می باشد كه ازطوقه خارج شده وازهرساقه به ساقه دیگری بعد ازچیدن یارسیدن تولید می گردد.
بعد ازگذشت چند سال از ریشه یونجه طوقه یونجه به صورت توده انبوهی درمی آید كه درسطح زمین ویا در زیر خاك دفن می گردد.
ساقه های هوائی كه مردم ازمحل طوقه یونجه درآید می گردد ساقه هایی است دارای رنگ سبز پوشیده از كرك های نرم بوده كه هركدام تولید انشعابات كوتاهی درمحور اولیه برگ می نماید.
ارتفاع این ساقه به بیش ازیك متر می رسد.
ساقه های سبز هوائی یونجه دارای مغز زیادی بوده وارزش غذائی آن زیاد وقابل توجه است.
درروی ساقه های یونجه برگهای 3 برگچه ای به صورت متناوب در روی دمبرگ باریك وشیار دار كه پوشیده ازكركهای نرم م