تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 💯

دانلود تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1 باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

تحقیق بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1

تحقیق-بنزوات-سديم-مورد-مصرف-در-صنايع-غذائي-1لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 41 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي 1‏ – ويژگيها و روشهاي آزمون
‏ 0‏ ـ مقدمه
‏ پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است .
‏ استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است .
‏ 1‏ ـ هدف و دامنه كاربرد
‏ هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بسته‏‏‏بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي مي‏‏‏باشد .
‏ 2‏ ـ تعاريف و اصطلاحات
‏ در اين استاندارد واژه‏‏‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده مي‏‏‏شود :
‏ 2‏ ـ 1‏ ـ بنزوات سديم 2‏
‏ بنزوات سديم ماده‏‏‏اي است شيميائي با فرمول C6H5COONa‏ و وزن ملكولي 144/1‏ كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا مي‏‏‏تواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار مي‏‏‏رود . اين ماده به سه شكل گرد , دانه و يا پركهاي بلورين‏ 3‏ در بازار عرضه مي‏‏‏شود .
‏ 2‏ ـ 2‏ ـ محموله 4
‏ محموله مقداري از كالاست كه طبق يك قرارداد در يك نوبت حمل و تحويل مي‏‏‏شود . يك محموله مي‏‏‏تواند شامل يك يا چند بهر باشد .
2
‏ 2‏ ـ 3‏ ـ بهر 5‏
‏ در يك محموله واحد , تمامي بسته هايي كه از نظر اندازه و محتوي يكسان بوده و از يك پخت 6‏ واحد تشكيل شده باشد را يك بهر مي‏‏‏گويند . اگر يك محموله از پختهاي مختلفي تشكيل شده باشد بسته‏‏‏هاي متعلق به پخت يكسان باهم گروه بندي شده و هر گروهي يك بهر جداگانه را تشكيل مي‏‏‏دهد .
‏ 3‏ ـ ويژگيها
‏ بنزوات مورد مصرف در صنايع غذائي بايد داراي ويژگيهاي زير باشد :
‏ 3‏ ـ 1‏ ـ ويژگيهاي فيزيكي
‏ 3‏ ـ 1‏ ـ 1‏ ـ قابليت انحلال
‏ قابليت انحلال بنزوات سديم در آب مقطر و اتانل بايد طبق بند 7‏ ـ 2‏ ـ 1‏ اين استاندارد باشد .
‏ 3‏ ـ 1‏ ـ 2‏ ـ دامنه ذوب
‏ دامنه ذوب اسيد بنزويك حاصل از تركيب بنزوات سديم با اسيد كلريدريك بين 121/5‏ تا 123/5‏ درجه سلسيوس مي‏‏‏باشد ( روش آزمون طبق بند 7‏ ـ 1‏ ـ 1‏)
‏ 3‏ ـ 2‏ ـ ويژگيهاي شيميائي
‏ ويژگيهاي شيميائي بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي بايد طبق جدول شماره 1‏ باشد .
3
‏ 
‏ 4‏ ـ بسته‏‏‏بندي
‏ بنزوات سديم بايد در بسته‏‏‏هاي كاملا مسدود و نفوذناپذير بسته‏‏‏بندي شود .
‏ جنس موادي كه براي بسته‏‏‏بندي بنزوات سديم به كار مي‏‏‏رود بايد داراي استحكام كافي باشد به نحوي كه از نظر جابجايي , ضربه پذيري و تغييرات كيفي سلامت محصول را تضمين نمايد .
4
‏ حداكثر مقدار بنزوات سديم در يك بسته نبايد از 25‏ كيلوگرم بيشتر باشد .
‏ 5‏ ـ نشانه گذاري
‏ نشانه‏‏‏هاي زير بايد روي هر بسته بنزوات سديم نوشته شود :
‏ – نام كالا
‏ – عبارت ” مناسب براي مصرف صنايع غذائي ” 7‏
‏ – نام و نشاني توليدكننده
‏ – وزن خالص
‏ – تاريخ و شماره سري ساخت
‏ – شرايط نگهداري
‏ 6‏ ـ نمونه برداري
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ نكات كلي در مورد نمونه برداري
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 1‏ ـ نمونه‏‏‏ها بايد در محلي محفوظ از رطوبت , گردو خاك و دوده برداشته شود .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 2‏ ـ وسيله نمونه برداري بايد تميز و خشك باشد .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 3‏ ـ احتياطهاي لازم براي حفاظت نمونه‏‏‏ها و موارديكه بايد نمونه برداري شود به عمل آيد .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 4‏ ـ وسيله نمونه برداري و ظروف نمونه بايد به دور از آلودگي‏‏‏هاي اتفاقي باشد .
‏ 6‏ ـ 1‏ ـ 5‏ ـ محتويات هر ظرف با بسته‏‏‏اي كه براي نمونه برداري مشخص مي‏‏‏شود بايد حتي‏‏‏الامكان با وسيله مناسبي مخلوط شده و سپس نمونه معرف از آن تهيه شود

 

دانلود فایل