تحقیق با موضوع DNS یا سیستم نامگذاری حوزه

تحقیق با موضوع DNS یا سیستم نامگذاری حوزه

تحقیق با موضوع DNS یا سیستم نامگذاری حوزه

تحقیق با موضوع DNS یا سیستم نامگذاری حوزه

دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل doc
حجم فایل 34 کیلو بایت
تعداد صفحات 18
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات:

تحقیق با موضوع DNS یا ” سیستم نامگذاری حوزه

18صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

DNS یا ” سیستم نامگذاری حوزه ” ، یك روش سلسله مراتبی است كه بانك اطلاعاتی مربوط به نامهای نمادین حوزه و معادل IP آنها را روی كل شبكه اینترنت توزیع كرده است و هر ایستگاه می تواند در یك رول منظم و سلسله مراتبی آدرس IP معادل با ایستگاه مورد نظرش را در نقطه ای از شبكه اینترنت پیدا كند؛ این سیستم در سال 1984 معرفی شد .
در DNS ، كل آدرسهای اینترنت درون بانكهای اطلاعاتی توزیع شده ای هستند كه هیچ تمركزی روی نقطه ای خاص از شبكه ندارد . روش ترجمه نام بدین صورت است كه وقتی یك برنامه كاربردی مجبور است برای بر قراری یك ارتباط ، معادل آدرس IP از یك ماشین با نامی مثل cs.ucsb.edu را بدست بیاورد، قبل از هر كاری یك تابع كتابخانه ای را صدا می زند؛ به این تابع كتابخانه ای “ تابع تحلیلگر نام “ گفته می شود . تابع تحلیلگر نام ، یك آدرس نمادین راكه بایستی ترجمه شود، بعنوان پارامتر ورودی پذیرفته و سپس یك بسته در خواست به روش UDP تولید كرده و به آدرس یك سرویس دهنده DNS ( كه به صورت پیش فرض مشخص می باشد ) ارسال می كند . همه ماشینهای میزبان ، حداقل باید آدرس IP از یك سرویس دهنده DNS را در اختیار داشته باشند . این “ سرویس دهنده محلی “ پس از جستجو، آدرس IP معادل با یك نام نمادین رابر می گرداند . “ تابع تحلیلگر نام “ نیز آن آدرس IP را به برنامه كاربردی تحویل می دهد. با پیدا شدن آدرس IP ، برنامه كاربردی می تواند عملیات مورد نظرش را ادامه بدهد .

DNS یا ” سیستم نامگذاری حوزه ” ، یك روش سلسله مراتبی است كه بانك اطلاعاتی مربوط به نامهای نمادین حوزه و معادل IP آنها را روی كل شبكه اینترنت توزیع كرده است و هر ایستگاه می تواند در یك رول منظم و سلسله مراتبی آدرس IP معادل با ایستگاه مورد نظرش را در نقطه ای از شبكه اینترنت پیدا كند؛ این سیستم در سال 1984 معرفی شد .در DNS ، كل آدرسهای اینترنت درون بانكهای اطلاعاتی توزیع شده ای هستند كه هیچ تمركزی روی نقطه ای خاص از شبكه ندارد . روش ترجمه نام بدین صورت است كه وقتی یك برنامه كاربردی مجبور است برای بر قراری یك ارتباط ، معادل آدرس IP از یك ماشین با نامی مثل cs.ucsb.edu را بدست بیاورد، قبل از هر كاری یك تابع كتابخانه ای را صدا می زند؛ به این تابع كتابخانه ای “ تابع تحلیلگر نام “ گفته می شود . تابع تحلیلگر نام ، یك آدرس نمادین راكه بایستی ترجمه شود، بعنوان پارامتر ورودی پذیرفته و سپس یك بسته در خواست به روش UDP تولید كرده و به آدرس یك سرویس دهنده DNS ( كه به صورت پیش فرض مشخص می باشد ) ارسال می كند . همه ماشینهای میزبان ، حداقل باید آدرس IP از یك سرویس دهنده DNS را در اختیار داشته باشند . این “ سرویس دهنده محلی “ پس از جستجو، آدرس IP معادل با یك نام نمادین رابر می گرداند . “ تابع تحلیلگر نام “ نیز آن آدرس IP را به برنامه كاربردی تحویل می دهد. با پیدا شدن آدرس IP ، برنامه كاربردی می تواند عملیات مورد نظرش را ادامه بدهد .

فهرست برخی ازمطالب:

سه روش برای پرس وجوی نام در سرویس دهنده های نام وجود

دارد

• پرس وجوی تكراری( Iterative Query )

• پرس وجوی بازگشتی ( Recursive Query )

• پرس وجوی معكوس ( Reverse Query