اقتصاد مقاومتی و بررسی آن در بخش امنیت غذایی 💯

دانلود اقتصاد مقاومتی و بررسی آن در بخش امنیت غذایی باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

اقتصاد مقاومتی و بررسی آن در بخش امنیت غذایی

اقتصاد-مقاومتی-و-بررسی-آن-در-بخش-امنیت-غذاییلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بسم الله الرحمن الرحیم اقتصاد مقاومتی و بررسی آن در بخش امنیت غذایی
1. چالش مبنایی و مستمر جمهوری اسلامی با غرب
آرمانهای بلند انقلاب اسلامی.
من به صراحت اعلام مي كنم كه جمهوري اسلامي ايران با تمام وجود براي احياي هويت اسلامي مسلمانان در سراسر جهان سرمايه گذاري مي كند و دليلي هم ندارد كه مسلمانان جهان را به پيروي از اصول تصاحب قدرت در جهان دعوت نكند و جلوي جاه طلبي و فزونطلبي صاحبان قدرت و پول و فريب را نگيرد. ما بايد براي پيشبرد اهداف و منافع ملت محروم ايران برنامه ريزي كنيم. ما بايد در ارتباط با مردم جهان و رسيدگي به مشكلات و مسائل مسلمانان و حمايت از مبارزان و گرسنگان و محرومان با تمام وجود تلاش نماييم و اين را بايد از اصول سياست خارجي خود بدانيم. ما اعلام مي كنيم كه جمهوري اسلامي ايران براي هميشه حامي و پناهگاه مسلمانان آزاده جهان است و كشور ايران به عنوان يك دژ نظامي و آسيب ناپذير نياز سربازان اسلام را تامين و آنان را به مباني عقيدتي و تربيتي اسلام و همچنين به اصول و روشهاي مبارزه عليه نظامهاي كفر و شرك آشنا مي سازد (پیام قطعنامه ).
ما درصدد خشكانيدن ريشه هاي فاسد صهيونيزم، سرمايه داري و كمونيزم در جهان هستيم. ما تصميم گرفته ايم، به لطف و عنايت خداوند بزرگ، نظامهايي را كه بر اين سه پايه استوار گرديده اند نابود كنيم، و نظام اسلام رسول اللّه- صلي اللّه عليه و آله و سلم – را در جهان استكبار ترويج نماييم . (پیام قطعنامه)
نظام سلطه جنگ را، فقر را، فساد را گسترش ميدهد، با همان سازوكار مشخّص تقسيم دنيا به ظالم و مظلوم. اسلام – يعنى انقلاب اسلامى كه برگرفته‌ى از همان مفاهيم اسلامى است – مى‌آيد ميگويد: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون ، يعنى همه‌ى اين عوامل را نفى ميكند؛ چالش اصلى اينجا است؛ دعواى اصلى اينجا است؛ دعواى با انقلاب اينها است؛ بقيّه‌ى حرفها بهانه است. تحريم، جنگ داخلى، ايجاد كودتا، بقيّه‌ى چيزهايى كه در اين سالها [بوده‌]، مسئله‌ى انرژى هسته‌اى، همه را در اين چهارچوب بايد نگاه كرد . (1392/08/29)
2. نگاه متفاوت انقلاب اسلامی به اقتصاد
مقدمه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
در تحکیم بنیادهای اقتصادی، اصل، رفع نیازهای انسان در جریان رشد و تکامل اوست نه همچون دیگر نظام‌های اقتصادی تمرکز تکاثر ثروت و سودجویی، زیرا که در مکاتب مادی، اقتصاد خود هدف است و بدین جهت در مراحل رشد، اقتصاد عامل تخریب و فساد و تباهی می‌شود، ولی در اسلام اقتصاد وسیله است و از وسیله انتظاری جز کارایی بهتر در راه وصول به هدف نمی‌توان داشت.
با این دیدگاه برنامه اقتصاد اسلامی فراهم کردن زمینه مناسب برای بروز خلاقیت‌های متفاوت انسانی است و بدین جهت تأمین امکانات مساوی و متناسب و ایجاد کار برای همه افراد و رفع نیازهای ضروری جهت استمرار حرکت تکاملی او بر عهده حکومت اسلامی است.
3.تکالیف اقتصادی جمهوری اسلامی ايران
اصل سوم قانون اساسی.
دولت ‏ جمهور اسلامی‏ ایران‏ موظف‏ است‏ برای‏ نیل‏ به‏ اهداف‏ مذکور در اصل ‏ دوم‏، همه‏ امکانات‏ خود را برای‏ امور زیر به‏ کار برد :
12 – پی‏ ریزی‏ اقتصادی‏ صحیح‏ و عادلانه‏ بر طبق‏ ضوابط اسلامی‏ جهت ‏ ایجاد رفاه‏ و رفع فقر و برطرف‏ ساختن‏ هر نوع‏ محرومیت‏ در زمینه‏ های‏ تغذیه‏ و مسکن ‏ و کار و بهداشت‏ و تعمیم‏ بیمه ‏ .
‎‎‎‎‎‎ 13 – تأمین‏ خودکفایی‏ در علوم‏ و فنون‏ و صنعت‏ و کشاورزی‏ و امور نظامی ‏ و مانند این‌ها .
اصل‏ بیست و هشتم:
هر کس‏ حق‏ دارد شغلی‏ را که‏ بدان‏ مایل‏ است‏ و مخالف‏ اسلام ‏ و مصالح‏ عمومی‏ و حقوق‏ دیگران‏ نیست‏ برگزیند. دولت‏ موظف‏ است‏ با رعایت‏ نیاز جامعه ‏ به‏ مشاغل‏ گوناگون‏، برای‏ همه‏ افراد امکان‏ اشتغال‏ به‏ کار و شرایط مساوی ‏ را برای‏ احراز مشاغل ‏ ایجاد نماید.
اصل ‏ بیست و نهم:
برخورداری ‏ از تأمین‏ اجتماعی‏ از نظر بازنشستگی‏، بیکاری‏ ، پیری ‏، ازکارافتادگی‏، بی‏ سرپرستی‏، در راه‏ ماندگی‏، حوادث‏ و سوانح‏، نیاز به ‏ خدمات ‏ بهداشتی‏ و درمانی‏ و مراقبت‌های ‏ پزشکی‏ به‏ صورت‏ بیمه‏ و غیره‏، حقی ‏ است ‏ همگانی‏. دولت‏ موظف‏ است‏ طبق‏ قوانین‏ از محل‏ درآمدهای‏ عمومی‏ و درآمدهای ‏ حاصل‏ از مشارکت‏ مردم ‏، خدمات‏ و حمایت‌های ‏ مالی‏ فوق‏ را برای‏ یک ‏ یک ‏ افراد کشور تأمین‏ کند .
اصل 31 قانون اساسی
داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند. (اصل 31 قانون اساسی )
3.تکالیف اقتصادی جمهوری اسلامی ايران
اصل‏ چهل و سوم:
برای ‏ تأمین‏ استقلال‏ اقتصادی‏ جامعه ‏ و ریشه‏ کن‏ کردن‏ فقر و محرومیت ‏ و برآوردن‏ نیازهای‏ انسان‏ در جریان‏ رشد ، با حفظ آزادی‏ او، اقتصاد جمهوری ‏ اسلامی‏ ایران‏ بر اساس‏ ضوابط زیر استوار می‏ شود :
‎‎‎‎‎‎ تأمین ‏ نیازهای‏ اساسی ‏: مسکن‏، خوراک‏، پوشاک‏، بهداشت‏، درمان‏ ، آموزش ‏ و پرورش‏ و امکانات‏ لازم‏ برای‏ تشکیل‏ خانواده‏ برای‏ همه‏ .
تأمین ‏ شرایط و امکانات‏ کار برای‏ همه‏ به‏ منظور رسیدن‏ به‏ اشتغال ‏کامل ‏ و قرار دادن‏ وسایل‏ کار در اختیار همه‏ کسانی‏ که‏ قادر به‏ کارند ولی ‏ وسایل ‏ کار ندارند، در شکل‏ تعاونی‏، از راه‏ وام‏ بدون‏ بهره‏ یا هر راه‏ مشروع ‏دیگر که‏ نه‏ به‏ تمرکز و تداول‏ ثروت‏ در دست‏ افراد و گروه‏ های‏ خاص‏ منتهی ‏ شود و نه‏ دولت‏ را به‏ صورت‏ یک‏ کارفرمای‏ بزرگ‏ مطلق‏ درآورد . این‏ اقدام‏ باید با رعایت‏ ضرورت‏ های‏ حاکم‏ بر برنامه‏ریزی‏ عمومی‏ اقتصاد کشور در هر یک‏ از مراحل ‏ رشد صورت‏ گیرد .
تنظیم ‏ برنامه‏ اقتصادی‏ کشور به‏ صورتی‏ که‏ شکل‏ و محتوا و ساعت‏ کار چنان ‏ باشد که‏ هر فرد علاوه‏ بر تلاش‏ شغلی‏، فرصت‏ و توان‏ کافی‏ برای‏ خودسازی ‏ معنوی ‏، سیاسی‏ و اجتماعی‏ و شرکت‏ فعال‏ در رهبری‏ کشور و افزایش‏ مهارت‏ و ابتکار داشته‏ باشد .
رعایت ‏ آزادی‏ انتخاب‏ شغل ‏، و عدم‏ اجبار افراد به‏ کاری‏ معین‏ و جلوگیری ‏ از بهره‏ کشی ‏ از کار دیگری‏ .
منع اضرار به‏ غیر و انحصار و احتکار و ربا و دیگر معاملات‏ باطل‏ و حرام ‏ .
منع اسراف‏ و تبذیر در همه‏ شئون‏ مربوط به‏ اقتصاد، اعم‏ از مصرف‏ ، سرمایه ‏ گذاری‏، تولید، توزیع و خدمات‏ .
استفاده ‏ از علوم‏ و فنون‏ و تربیت‏ افراد ماهر به‏ نسبت‏ احتیاج ‏ برای ‏ توسعه‏ و پیشرفت‏ اقتصاد کشور .
جلوگیری ‏ از سلطه‏ اقتصادی‏ بیگانه ‏ بر اقتصاد کشور .
تأکید بر افزایش‏ تولیدات‏ کشاورزی‏، دامی‏ و صنعتی‏ که‏ نیازهای ‏ عمومی ‏ را تأمین‏ کند و کشور را به‏ مرحله‏ خودکفایی‏ برساند و از وابستگی ‏ برهاند .

 

دانلود فایل