ادبیات نظری و پیشینه تجربی اضطراب رایانه ای

ادبیات نظری و پیشینه تجربی اضطراب رایانه ای

دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب رایانه ای ورد قابل ویرایش با فرمت doc بصورت جامع و کامل با منابع بروز و جدید

✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی

✔️ قابلیت ویرایش فایل

✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم

ادبیات نظری و پیشینه تجربی اضطراب رایانه ای

دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب رایانه ای ورد قابل ویرایش با فرمت doc بصورت جامع و کامل با منابع بروز و جدید

مشخصات فایل

تعداد صفحات 24
حجم 173/327 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx

توضیحات کامل

مقدمه ادبیات نظری و پیشینه تجربی اضطراب رایانه ای: اضطراب رايانه در افراد به دلايل متفاوتي بروز مي كند. براي مثال فردي كه مي ترسد چيزي را خراب كند، احساس فرد از بي دانشي و ناكارآمدي، ترس فردي از رياضيات و فناوري، ترس درباره سلامت جسماني، ترس از هر چيز جديد و ناآشنا، حس ترديد نسبت به ارزيابي هاي هوشي از خود، يا اين احساس كه رايانه به دليل هوش برتر فرد را در حل مشكلات شكست مي دهد و به او غلبه مي كند، احساس نداشتن زماني كافي يا "دلهره زمان" براي تسلط و آشنايي با رايانه و خلاصه آنكه رايانه مانند هر امر جديد اضطراب آور است. اصطلاح شناسي آن آشناست و فناوري آن مملو از اصطلاحات جديد است. از طرف ديگر فرد بايد يافته هاي علم امروز را با تجربه هاي قبلي خود پيوند بزند كه كاري بس دشوار است (به نقل از قمي ، 1387).

 

 

پژوهشگران اضطراب را از جنبه هاي مختلف دسته بندي كرده اند. كراز  (1977) بیان می کند که مي توان اضطراب حالتي را از اضطراب خصيصه اي متمايز كرد. اسپيلبرگر اضطراب خصيصه اي را تمايل براي درك موقعيت ها به صورت تهديدكننده تعريف مي كند. در صورتي كه اضطراب حالتي بيشتر در ارتباط با موقعيت هاي واقعي و تهديدكننده بروز مي كند در زمينه روابط اضطراب خصيصه اي و اضطراب رايانه برخي پژوهش ها نشان مي دهد اضطراب خصيصه اي متغير پيش بيني مناسبي براي اضطراب رايانه است(به نقل از لواساني، 1381).

 

 

 

ورتينگتون و زانو ( 1999 ) نيز معتقدند از دو نوع مفهوم اضطراب رايانه مي توان نام برد. اول مفهوم "اضطراب مكانيكي" و دوم "اضطراب وجودي" . اضطراب مكانيكي مفهوم محدود شده اي است مربوط به كار با جنبه هاي مكانيكي و عملياتي، مانند يادگيري استفاده از رايانه، دريافت، پيام هاي خطا از طرف دستگاه، دستكاري سخت افزار و كار با نرم افزارها. اما مفهوم اضطراب وجودي حاصل حضور فناوري در جامعه و فرهنگ اجتماعي است. فناوري جهان بيني فرد را به مبارزه فرا خوانده و هويت انسان معاصر را دگرگون كرده است(همان منبع).

 

 

 

 

 

فهرست مطالب
تعاریف واژه ها و اصطلاحات:    7

تعریف نظری اضطراب رایانه    7

تعریف عملیاتی اضطراب رایانه    8

2-4 اضطراب رایانه    13
2-4-1 اضطراب:    13
2-4-2 اضطراب و یادگیری    14
پژوهشگران معتقدند كه ميتوان افراد را بر حسب ميزان اضطراب رايانه به سه گروه تقسيم كرد:    17
ماور و سیمونسون (1984) چهار نوع رفتار معرف اضطراب را به این شرح بیان میکنند:    18

2-5 مروری بر تحقیقات انجام شده در حوزه اضطراب رایانه ای:    19

الف) تحقیقات داخلی در مورد اضطراب رایانه ای:    19

ب) تحقیقات خارجی در مورد اضطراب رایانه ای    20

منابع    25

    8
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢